• Veľkonočné prázdniny

    Milí žiaci,

    v dňoch  28.3 - 2.4. 2024 budú veľkonočné prázdniny. Prevádzka ZŠ aj MŠ bude prerušená, nástup do ZŠ aj do MŠ po prázdninách je v stredu 3.4.2024. 

    Maľované vajíčko, pekný úsmev na líčko,

    k tomu zdravia dosť, peknú Veľkú noc!

    Prajeme pekné sviatky.

  • Noc s Andersenom

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Noc s Andersenom.

    Tradičná akcia, ktorá vždy poteší našich drobcov nemohla chýbať ani tento rok. 19. ročník rozprávkovej Noci s Andersenom sa uskutočnila 22. 3. 2024. Deti si užili nielen rozprávkovú noc, ale aj noc plnú prekvapení, napätia, dobrodružstva a odniesli si kopec zážitkov. Veľké poďakovanie všetkým učiteľom I.stupňa za prípravu a organizáciu. Už teraz sa tešíme na ďalší rok.

  • Projekt Čítajme si 2024

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Projekt Čítajme si 2024.

    Naša škola sa zapojila do projektu "Čítajme si 2024". Naše deti sa tak zapojili do celoslovenského detského čitateľského maratónu, ktorý sa koná už 15.krát. Cieľom projektu bolo zvýšiť motiváciu detí k čítaniu a zároveň prispieť k prekonaniu rekordu z roku 2023, kedy sa do projektu zapojilo 100591 čitateľov. Tak už si len počkáme na výsledný počet zapojených detí tento rok.

  • Zápis do prvého ročníka na školský rok 2024/2025

  • 2% pre Vaše deti

    2% pre Vaše deti

     Ďakujem,  ak na nás nezabudnete .

    Z Vašich príspevkov sme dokúpili nové počítače , prispeli žiakom na výlety , kurzy  a odmeny  .

    Všetko bolo použité pre vaše deti. 

    Vopred ĎAKUJEME.

  • McDonald´s Cup - futbalový turnaj

    Do fotogalérie bol pridaný nový album McDonald´s Cup - futbalový turnaj.

    Tretiaci a štvrtáci si zmerali sily so svojími rovesníkmi vo futbale. Zúčastnili sa turnaja McDonald´s cup a boli naozaj vyrovnanými súpermi.

  • Blokové vyučovanie 4.A _ Marec mesiac knihy

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Blokové vyučovanie 4.A _ Marec mesiac knihy.

    Naši štvrtáci si vyskúšali blokové vyučovanie na tému "Marec mesiac knihy". Boli veľmi tvoriví, počúvali rozprávku, reprodukovali obsah, naučili sa znaky rozprávky, vedeli pomenovať hlavné a vedľajšie postavy, hlavnú myšlienku, vyjadriť svoj pocit z rozprávky ..... Všetky naučené vedomosti zúžitkovali pri vlastnej tvorbe - zahrali sa na autorov a ilustrátorov v jednej osobe. Naviac sa naučili kooperácii v skupine a rozvíjaniu pozitívnych vzťahov v triede. Pekná práca štvrtáci!!

  • Lyžiarsky výcvik

    Aj vďaka Vašim 2 %  si Vaše deti mohli užiť lyžiarsky výcvik , súťaže , nové počítače , Mikuláša  a vééééľa iných zábav. Ďakujeme aj tento rok za vašu štedrosť s podporu .

  • MŠ v školskej knižnici

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MŠ v školskej knižnici.

    Marec - mesiac knihy si naši drobci z MŠ pripomenuli návštevou školskej knižnice. Okrem toho nakukli do prvej triedy a spolu s prvákmi si pri tejto príležitosti urobili malé aktivity spojené s knihami.

  • Jarné prázdniny

    Milí žiaci, jarné prázdniny pre žiakov ZŠ sú v termíne od 19.2. do 23.2. 2024. Vyučovanie po prázdninách začína v pondelok  26.2.2024 

    Prajeme vám pekné prázdniny!

  • Valentínska pošta

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Valentínska pošta .

    Sv. Valentína sme si pripomenuli aj na našej škole. Bol to deň, kedy sme mohli niekomu vo svojom školskom prostredí napísať milý odkaz, list, lístoček s pekným slovom, poďakovaním, možno u niekoho aj vyznaním lásky..... Deti sa zhostili tejto úlohy veľmi rady a naviac sa zapojili do súťaže o najlepšiu triedu vyzdobenú a oblečenú v duchu Valentína. Na 1.mieste sa umiestnili: 4.A Na 2.mieste sa umiestnili: 5.A Na 3.mieste sa umiestnili: 1.A Tieto triedy boli odmenené. Blahoželáme a veríme, že ste si tento deň užili!

  • MŠ karneval

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MŠ karneval.

    Fašiangové obdobie sme zavŕšili karnevalom v materskej škôlke, deti si užili súťaže, zábavu, odmeny..... Masky krásne - víly, hasiči, piráti, princezné, srnky, žabky, kúzelníci...... Krásny deň, krásna výzdoba a škôlka plná smiechu aj vďaka šikovným pani učiteľkám.

  • Valentínska pošta

    Milí žiaci!

    Opäť sa blíži Valentín a žiaci 8.A spolu s triednou učiteľkou pre vás pripravili "Valentínsku poštu."

    Okrem toho, tento deň vyzývame všetky deti, aby sa symbolicky obliekli do červenej / ružovej farby. Najkrajšie oblečená trieda môže zabojovať o malú valentínsku odmenu.

    Prinášame Vám informácie o Valentínskej pošte:

    14. február je sviatkom sv. Valentína. O tomto svätcovi sa traduje, že to bol rímsky kňaz, ktorý tajne, napriek cisárovmu zákazu, sobášil mladých ľudí. Cisár totiž zastával názor, že ženatí vojaci nechcú bojovať a radšej zostávajú doma pri svojich manželkách a deťoch. Cisár ho preto dal uväzniť.

    Svätý Valentín vo väzení naďalej povzbudzoval kresťanov modlitbami a liečil ich. Dokonca vrátil zrak slepej žalárnikovej dcére. Zaľúbil sa do nej a pred smrťou jej poslal list s podpisom „Tvoj Valentín“. Tento čin dal základ tradícii valentínskych pozdravov. Bol popravený 14.februára, v roku 269 n.l.

    Okolo r. 496 vyhlásil pápež Gelasius  tento deň za pamätný a sv. Valentín je odvtedy patrónom zamilovaných.

    Valentínska pošta bude na našej škole prebiehať od dnes do stredy tohto týždňa, t,j, do 14.2. Valentínsky pozdrav môže napísať každý, kto má obľúbenú kamarátku alebo dobrého kamaráta, kto má rád pani učiteľku, pána učiteľa či pána školníka alebo pani kuchárky. Na lístok môžete napísať krátky pozdrav typu: „Som rád/ rada, že Ťa poznám“ alebo napíšte, čo si na tom druhom vážite, čo pre Vás znamená. Podpísaný lístok poskladajte, na vrchnú časť napíšte meno osoby, ktorej je lístok určený (prípadne aj triedu) a vložte ho do krabice s označením Valentínska pošta, ktorá sa nachádza na dolnej chodbe.

    Valentínska pošta bude príjemcom doručená 14.2. po 4. vyučovacej hodine.

  • ŠKD - karnevalová párty

    Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠKD - karnevalová párty.

    Aj deti v ŠKD si užili karneval a spolu s vychovávateľkou Simonkou si urobili poriadnu párty.

  • Karneval v ZŠ

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Karneval v ZŠ.

    Karneval v škole sme si užili naplno: zábava, tanec, hudba, súťaže a úúúúúúúúžasné masky. Klobúk dole pred kreativitou, náročnosťou, nápaditosťou..... Boli ste skvelí!!!!

  • Karneval v MŠ

    Milí rodičia, milé deti,

    karnevalový čas by sme si chceli užiť aj s našími drobcami v MŠ. Preto by sme Vás rady informovali, že karneval v MŠ sa uskutoční: 13.2.2024 (t.j. v utorok)

    Deťom prosím nachystajte podpísané kostýmy, ktoré odovzdáte pani učiteľkám. Karneval bude prebiehať v triedach v dopoludňajších hodinách. 

    Tešíme sa na veselú zábavu a originálne masky.

    Kolektív MŠ.

     

  • Karneval v ZŠ

    Milí žiaci, fašiangový čas je tu a vy sa môžete tešiť opäť na tradičný karneval v škole :

    Kedy?  9.2.2024 (piatok) počas dopoludňajšieho vyučovania

    Kde?  v budove ZŠ 

    Bližšie informácie o organizácii tohto dňa dostanete v dostatočnom predstihu do správy.

    Môžete sa tešiť na pekné odmeny. Tak, ako vždy, budeme odmeňovať v dvoch kategóriach:  jednotlivci aj skupinové masky. 

    Tešíme sa na vaše originálne masky. 

  • Oznam!!!!

    Oznam!!!!

    ZŠ s MŠ J.A.Komenského

    Od 9.1.2024 bude prevádzka materskej školy a základnej školy obnovená . 

    Tešíme sa na Vás  a prajeme Vám všetko dobré v Novom roku.

  • Mimoriadny oznam !!!!

    Mimoriadny oznam !!!!

    Riaditeľské voľno 

    Dňa 8.1.2024  je z technických príčin prevádzka materskej školy a základnej školy zatvorená . 

    O ďalšom priebehu Vás budeme včas informovať .

    Ďakujeme za pochopenie.

  • Turistický krúžok "Túlavé topánky" v Bratislave

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Turistický krúžok "Túlavé topánky" v Bratislave.

    Predvianočný čas vylákal našich turistov do hlavného mesta na vianočné trhy. Svoj výlet spojili s prehliadkou niektorých významných budov v meste ako sú: Parlament SR, Grasalkovič palác, Bratislavský hrad s prehliadkou dobových remesiel, Michalská brána, Dóm sv. Martina..... V historickom centre sa zoznámili s Čumilom a užili si atmosféru vianočných trhov a vôní.

strana:

Novinky

Kontakt

  • Zš s Mš J.A.Komenského Lednica
    Lednica 350
  • 0901 710 363

Fotogaléria